Loader Image
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία “Η Μέλισσα”, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), για την πράξη με τίτλο «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (νέες δομές)», καλεί τους ενδιαφερομένους για τις παρακάτω αναγραφόμενες θέσεις εργασίας να υποβάλουν σχετική Αίτηση:

 

  1. Εργοθεραπευτή (πλήρη απασχόληση)
  2. Εργοθεραπευτή (μερική απασχόληση)
  3. Ψυχολόγου
  4. Βοηθό Νοσοκόμου

 

Για τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά, τις ελάχιστες προϋποθέσεις για τις θέσεις εργασίας καθώς και για τα κριτήρια επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν το παράρτημα της πρόσκλησης στο www.samosmelissa.com.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να υποβάλλουν αίτηση από τις 11 Απριλίου έως και 30 Απριλίου προσερχόμενοι στο κτήριο του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Η Μέλισσα” (Καπετάν Σταμάτη 4, Σάμος) μετά από προκαθορισμένο ραντεβού λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19, (Τηλ. 2273100316 / 6987313362 / 6981661440).

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: samosmelissa@gmail.com.

 

Για το ΔΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΣΚΟΥΤΑΣ